Kraťasy

Informace

Nové produkty

Kraťasy

Dámské kraťasy jsou universální dámské oblečení, které lze nosit od jara až do podzimu. Kraťasy jsou vhodné  pro běžné nošení, ale také při různých sportech jako je například běh, turistika, jízda na bruslích či kole i při volnočasových aktivitách, kde stačí obléci pohodlné triko s krátkým rukávem a můžete si užívat teplého počasí. Neváhejte a v...

Dámské kraťasy jsou universální dámské oblečení, které lze nosit od jara až do podzimu. Kraťasy jsou vhodné  pro běžné nošení, ale také při různých sportech jako je například běh, turistika, jízda na bruslích či kole i při volnočasových aktivitách, kde stačí obléci pohodlné triko s krátkým rukávem a můžete si užívat teplého počasí. Neváhejte a vyberte si kraťasy, které vám padnou a jsou podle vašich představ. Nabízíme kraťasy se stálou barevností, osobitým střihem a a především z kvalitních materiálů.

Kraťasy nabízíme v různé délce střihu – tříčtvrteční, krátké sahající do půlky stehen a kraťasy nad kolena. Použití materiálů je taktéž různé, někdo má raději bavlněné, někdo plátěné nebo pružné s lycrou. Klasické kraťasy bývají na zip a na knoflíky nebo druky, ale také na tkaničku nebo široký pružný lem, takové jsou pohodlnější při sportování.

V naší nabídce naleznete kraťasy pro ženy, ale i pánské kraťasy a dětské od známých značek jako je Loap, NorthFinder a Litex. Kraťasy takzvané kapsáče, které mají kapsy i na nohavicích a pojmou všechny nezbytnosti, krátké lehké, bavlněné kraťasy do horkých letních dnů a nebo kraťasy z pružných rychleschnoucích materiálů, které se výborné hodí na turistiku. Mají tvarovaná kolena, integrované pásky a různé vychytávky, jsou pohodlné při pohybu. Stačí si vybrat kraťasy vhodné právě pro vás.

Zobrazit

Kraťasy Počet produktů: 69

na stránku
Zobrazeno 46 – 60 z 69 položek
Zobrazeno 46 – 60 z 69 položek