Dámská

Katalog

Povolené filtry:
    Výrobce
    Podmínka

    Informace

    Nové produkty

    Slevy

    Dámská

    Dámská volnočasová obuv nesmí chybět ve vašem šatníku. Patří sem dámské boty, které se vyznačují komfortem a moderním designem. Chodíte ráda na procházky do přírody nebo na delší výlety? Pak budete potřebovat outdoorovou obuv, ve které budou vaše nohy jako v bavlnce. Outdoorová obuv není určena pouze do extrémních podmínek. Můžete si ji obout i ...

    Dámská volnočasová obuv nesmí chybět ve vašem šatníku. Patří sem dámské boty, které se vyznačují komfortem a moderním designem. Chodíte ráda na procházky do přírody nebo na delší výlety? Pak budete potřebovat outdoorovou obuv, ve které budou vaše nohy jako v bavlnce. Outdoorová obuv není určena pouze do extrémních podmínek. Můžete si ji obout i na procházku do lesa nebo na výlet. Zkrátka kamkoliv, kde budete dlouho na nohou a můžete čelit nepříznivému počasí. Tato obuv nepromokne, je vysoce prodyšná. Budete mít nohy stále v teple, ale zároveň se nebudou potit.

    Nabízíme dámskou softshellovou obuv Loap, která je velmi stylová a módní. Ženy milují pestré barvy. Černá v kombinaci s růžovou působí velmi vkusně a elegantně. Volnočasová obuv Londa od značky Loap je určena pro nošení v přírodě i do města. Pokud se ráda oblékáte sportovně, pak se tyto boty mohou stát vaším každodenním společníkem. Přinášíme pestrý výběr obuvi pro volný čas v různých barvách, tvarech a velikostech. Vybírejte je však nejen podle designu, ale především účelu. Využijte nyní naší výprodejové akce na vybraný sortiment.

    Zobrazit

    Dámská Počet produktů: 11

    Zobrazeno 1 – 11 z 11 položek
    Zobrazeno 1 – 11 z 11 položek