Rukavice

Informace

Nové produkty

Rukavice

Chcete, aby vaše dítě mělo ruce neustále v teple a v suchu, když si hraje v mrazu či ve sněhu venku? To není tak těžké zajistit, když vsadíte na kvalitní rukavice. Přinášíme dětské rukavice Loap, které jsou ušité pouze z funkčního materiálu s bohatou výplní. Dětské lyžařské rukavice kladou důraz na funkčnost materiálu, který musí být 100 % prody...

Chcete, aby vaše dítě mělo ruce neustále v teple a v suchu, když si hraje v mrazu či ve sněhu venku? To není tak těžké zajistit, když vsadíte na kvalitní rukavice. Přinášíme dětské rukavice Loap, které jsou ušité pouze z funkčního materiálu s bohatou výplní. Dětské lyžařské rukavice kladou důraz na funkčnost materiálu, který musí být 100 % prodyšný, nepromokavý a pohodlný. Dětské rukavice zimní musí dítěti především dobře padnout, snadno se navlékat a svlékat a umožnit mu určitou volnost a svobodu v pohybu.

Klasické dětské pletené rukavice jsou vhodné tehdy, pokud venku příliš nemrzne a je sucho. Jakmile je sníh a mráz, dejte přednost nepromokavým palčákům. Je jedno, zda dítě lyžuje, sáňkuje, bobuje nebo staví sněhuláka. Rukavice mu umožní maximální komfort, jeho ručičky budou v teple a v suchu. V nabídce máme několik barevných variací, nechybí sytě růžová pro holky nebo modrá pro kluky.

Zobrazit

Rukavice Počet produktů: 35

na stránku
Zobrazeno 16 – 30 z 35 položek
Zobrazeno 16 – 30 z 35 položek