Dámská plážová obuv

Katalog

Informace

Nové produkty

Slevy

Dámská plážová obuv

Dámská plážová obuv je neodmyslitelně spojena se sluncem provoněnými dny. V létě u vody potřebujeme takovou, ve které se budeme cítit příjemně za každé situace. Patří sem dámské gumové pantofle, které dokonale přilnou k noze, netlačí a zároveň jim nevadí voda. Jen si to představte, procházíte se po pláži, na noze máte pohodlné pantofle, které se...

Dámská plážová obuv je neodmyslitelně spojena se sluncem provoněnými dny. V létě u vody potřebujeme takovou, ve které se budeme cítit příjemně za každé situace. Patří sem dámské gumové pantofle, které dokonale přilnou k noze, netlačí a zároveň jim nevadí voda. Jen si to představte, procházíte se po pláži, na noze máte pohodlné pantofle, které se lehce zanořují do písku. Každý krok je lehký a příjemný. Sem tam vám nohy „olízne“ moře. Nemusíte jen snít, vyrazit k moři můžeme v letním i zimním období. A pokud se k moři nechystáte, dámské plážové boty vám dobře poslouží také v aquaparku nebo do veřejných sprch po cvičení.

Nabízíme dámské žabky a sportovní pantofle značky Loap určené k běžnému nošení pro parné letní dny. V těchto žabkách budete mít nohy jako v bavlnce. Loap přináší tento model hned v několika barevných variacích. Žabky patří mezi nejoblíbenější letní obuv vůbec. Pořiďte si jedny už nyní za skvělou cenu, kterou nyní nabízíme. Plážová obuv by neměla chybět ve vašem šatníku.

Zobrazit

Dámská plážová obuv Počet produktů: 17

na stránku
Zobrazeno 16 – 17 z 17 položek
Zobrazeno 16 – 17 z 17 položek