Dětské oblečení

Informace

Nové produkty

Slevy

Dětské oblečení

V naší nabídce najdete také bohatý sortiment pro naše nejmenší. Nezapomínáme na děti a jejich potřeby. U dětského oblečení klademe důraz na kvalitu, odolnost a komfort. Malé děti potřebují být neustále v teple a v suchu, zároveň musí mít dostatek pohybu. Oblečení pro děti je plné barev tak, aby přesně vyjadřovalo dětský styl. Nechte se inspirova...

V naší nabídce najdete také bohatý sortiment pro naše nejmenší. Nezapomínáme na děti a jejich potřeby. U dětského oblečení klademe důraz na kvalitu, odolnost a komfort. Malé děti potřebují být neustále v teple a v suchu, zároveň musí mít dostatek pohybu. Oblečení pro děti je plné barev tak, aby přesně vyjadřovalo dětský styl. Nechte se inspirovat kvalitním oblečením pro děti, které u nás najdete v mnoha velikostech a za příznivé ceny.

Výprodej loňských kolekcí

Hledáte oblečení a doplňky pro děti za opravdu bezkonkurenční ceny? Pokud vám nevadí, že jde o loňské kolekce, pak sledujte náš výprodej dětského oblečení. V nabídce máme poslední kusy. Samozřejmě pro vás naskladňujeme také nejnovější modely na sezónu podzim/zima 2017/2018. Dětské oblečení naštěstí tolik nepodléhá módním trendům, jako je tomu u nás dospělých. Nenechte se však mýlit, děti se také chtějí líbit. Milují veselé barvy a obrázky. Nechte se inspirovat naší nabídkou. 

Jaké značky u nás najdete?

V dětském sortimentu dominuje sportovní značka Loap. Přináší oblečení, které se vyznačuje kvalitou, moderním stylem a je vyrobeno z příjemných materiálů. V naší nabídce najdete dětské oblečení Loap vhodné pro celoroční nošení i aktuální kolekce, které se vztahují na dané roční období. Jistě oceníte, že oblečení Loap není drahé, můžete svým dětem poskytnout to nejlepší a ještě ušetříte. 

Jaký sortiment nabízíme? 

V našem e-shopu najdete oblečení pro děti na každodenní nošení v mnoha barevných kombinacích a různých velikostech. Pro naše nejmenší máme připraveno spoustu oblečení, které mohou nosit do školky, do školy i na běhání venku. Dětská trička s krátkým i dlouhým rukávem a tílka od značky Loap nejenže dobře vypadají, ale také se příjemně nosí. Jsou ušity z prodyšné bavlny, která zároveň nedráždí citlivou dětskou pokožku.  

Dětské mikiny rozhodně nesmí chybět v šatníku vašeho potomka. Děti mikiny unosí mnohem více než klasické svetry, protože mají sportovní design, jsou pohodlné a díky kapuci také praktické. Nejoblíbenější jsou sportovní mikiny na zip. Pro malé parádnice máme připraveny šaty, které lze nosit nejen v létě, ale také v zimě přes tričko. Dětské tepláky Loap jsou opět vyrobeny z kvalitní bavlny, která poskytne dítěti maximální pohodlí. 

Jakmile se venku ochladí, na řadu přichází nejprve podzimní bundy, hned poté zimní a lyžařské. Dětské bundy jsou ušity z vysoce funkčního materiálu, který nepromokne ani neprofoukne, barvy drží i po opakovaném praní. Pro malé lyžaře a sáňkaře máme připraveny také lyžařské kalhoty, které můžete snadno zkombinovat s lyžařskou bundou. 

A samozřejmě nezapomínáme na doplňky, kterými jsou rukavice, čepice a šály. Připravte své děti na zimu včas!

Zobrazit

Dětské oblečení Počet produktů: 188

na stránku
Zobrazeno 181 – 188 z 188 položek
Zobrazeno 181 – 188 z 188 položek